login

General BVS related area
Tom Thomson
Posts: 64
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:48 am

login

Postby Tom Thomson » Tue Mar 18, 2008 12:53 pm

Hey Mr Moderator
How come I still have to type in my name and password to log in?
Tom Thomson

User avatar
ChrisB
Posts: 4657
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:33 am
Location: Hampshire on the Southcoast
Contact:

Postby ChrisB » Tue Mar 18, 2008 7:12 pm

Hi Tom

I dont understand this either, I presume you've ticked the box saying stay logged in ??

I'm not having any such problem accross 3 machines, one running win 98 and explorer 6 another using XP and firefox and another with Linux and firefox.

Nikki, you got any ideas ??

ChrisB
I reject reality and substitute my own !!!!!!

User avatar
qdos
Posts: 2089
Joined: Fri Apr 27, 2007 10:26 pm
Location: Dorset
Contact:

Postby qdos » Tue Mar 18, 2008 9:34 pm

My guess would be Tom's cleared his cookies out. Try logging in long hand first then go for the remember my login and see if that works.

Tom Thomson
Posts: 64
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:48 am

login

Postby Tom Thomson » Sat Mar 22, 2008 12:54 am

This time it took. Thanks.
Tom Thomson

Tom Thomson
Posts: 64
Joined: Fri Aug 31, 2007 12:48 am

login

Postby Tom Thomson » Sat Mar 22, 2008 1:00 am

Oops actually it didn't. I was able to post a reply after having accessed the site thru the message notification, but when I went to the main I had to reenter name etc.
Tom

MalcolmB
Posts: 423
Joined: Sat Jun 23, 2007 8:07 pm

Postby MalcolmB » Wed May 07, 2008 11:46 am

My login problem is fixed. Did you do something or was it me? I accidentally deleted my bookmark for the forum, so I accessed the forum from the main BVS site then replaced my bookmark. Now I don't have to log in every time I visit. Brill.

User avatar
ChrisB
Posts: 4657
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:33 am
Location: Hampshire on the Southcoast
Contact:

Postby ChrisB » Thu May 08, 2008 6:21 pm

Dont look at me , nought I did :?

mmmm odd way of fixing it I must say , so anyone else want to try this fix and report back on it for us.

I wonder if its using a cached cookie so even deleting it dosnt always remove the cached version, taking the book mark out trashes the troublesome cookie totally and forces it to use the newer version :?

ChrisB
I reject reality and substitute my own !!!!!!

User avatar
qdos
Posts: 2089
Joined: Fri Apr 27, 2007 10:26 pm
Location: Dorset
Contact:

Postby qdos » Thu May 08, 2008 11:56 pm

I'm thinking you may have hit upon something here as it worked for me too :D

I see John Honibal has the same problem and hopefully he will let me know how he is logging in. It may well be that we are using a duff bookmark.

User avatar
Teslas fag packet
Posts: 153
Joined: Thu Aug 16, 2007 7:35 pm
Location: Leeds
Contact:

Postby Teslas fag packet » Fri May 09, 2008 9:59 am

Not to state the obvious but Mal is a genius :)

This is the link form the BVS main page http://www.batteryvehiclesociety.org.uk/forums/

and this is mi book mark

http://batteryvehiclesociety.org.uk/forums//index.php

something has changed as i made the book mark from the link on the main page (I think)
Yorkshire isn't just a place, it's a state of mind!

http://www.minievolution.com/

User avatar
qdos
Posts: 2089
Joined: Fri Apr 27, 2007 10:26 pm
Location: Dorset
Contact:

Postby qdos » Fri May 09, 2008 10:16 am

Good good!

A certain person who shall remane nameless changed the forums page a while back and this is looking like it's the cause of the problem.

Let's monitor the situation and see how it goes for a few weeks first but it does look like Mike has found the problem :D


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests